Bekkenfysiotherapie Utrecht

In januari 2021 heb ik Bekkenfysiotherapie Utrecht opgericht. Mijn praktijk specialiseert zich in het diagnosticeren en behandelen van bekkengerelateerde klachten. De praktijk zit in het gezondheidscentrum De Amazone. Dit betekent dat ik intensief samenwerk met huisartsen, verloskundigen en algemene fysiotherapeuten. Zo krijgt u altijd de zorg die bij u past.

Wie ben ik?

Ik ben Evertine Adams, 29 jaar oud en sinds januari 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut. Na mijn studie heb ik vier maanden in Cambodja gewerkt in een centrum voor neurologische aandoeningen. Terug in Nederland ben ik gaan werken als algemeen fysiotherapeut voor fysiotherapie Overvecht Noord.

In mijn dagelijkse werk zag ik steeds hoe het lichaam in contact staat met de psyche, stress en gedachten over jezelf. Hier wilde ik meer mee. Ik ging mij verdiepen in bekkengerelateerde problematiek. Ik realiseerde mij dat er veel schaamte heerst over klachten in dit gebied. Dat inspireerde mij om me er nog verder in te verdiepen. Ik ben daarom in september 2018 begonnen met de master Bekkenfysiotherapie. Sinds 2021 ben ik volledig afgestudeerd als bekkenfysiotherapeut.

Mijn missie is om mannen en vrouwen met bekkengerelateerde problemen te helpen door het geven van inzicht en therapie die een klachtenvrij leven weer mogelijk maken.