Sindsdien zijn mijn problemen aanzienlijk verminderd

Vanaf mijn peutertijd kampte ik al meerdere keren met plasproblemen. Uit alle onderzoeken die ik tot en met mijn 27e levensjaar in het ziekenhuis gehad heb bleek er nooit wat medisch aan de hand te zijn. Dat vond ik als een gezonde en sportieve jongen toch wel vreemd.

Daarom besloot ik om eens te gaan kijken naar andere oorzaken en behandelingen. Zodoende kwam ik uit bij deze praktijk, die mij leerde om de spieren die je gebruikt bij het plassen beter aan te sturen en te ontspannen.

Sindsdien zijn mijn problemen aanzienlijk verminderd en heb ik al langere periode minder moeite met plassen. Ik zou het iedereen aanraden.

Daan

Twijfelend wat ik moest doen met het  niet kunnen hebben van gemeenschap en niet wetend waar het aan lag ben ik uitgekomen bij bekkenbodemfysiotherapie.

Het eerste gesprek wat ik had met Evertine en de fijne vertrouwelijke omgeving hebben ervoor gezorgd dat ik steeds beter de controle weet te krijgen over de spieren in en rondom mijn vagina.

Ik ben nog niet helemaal waar ik wil zijn maar iedere keer dat ik Evertine weer zie en spreek maak ik telkens stappen die ik eerst niet voor mogelijk hield. Ik raad haar zeker aan, is het niet voor de vertrouwelijke omgeving dan wel door haar professionaliteit!

Vrouw, 23 jaar

Telkens maak ik stappen die ik eerst niet voor mogelijk hield.

 

Eindelijk voel ik me gehoord en geholpen!

Na mijn zwangerschap heb ik verzakking overgehouden en daarnaast ook erg veel pijn aan mijn bekken. 

Ben vaak langs de huisarts gegaan, maar wat ik ook vertelde voelde ik me niet gehoord. 

Na lang zelf naar oplossingen hebben gezocht heb ik uiteindelijk ook na lang aandringen bij de huisarts mijn oplossing gevonden! 

Evertine mijn fysiotherapeut wist wat ze moest doen en hoe ze mijn probleem moest aanpakken. 

Eindelijk voel ik me gehoord en geholpen!

Mevrouw Ardic